Kis teniszezők nyári táborát tette emlékezetessé a HE-DO Kft. Fucsovics Mártonnal

Nagy meglepetést szerzett kilenc tehetséges fiatal kis teniszezőnek a Budaörsi Teniszcentrumban július 26-án a HE-DO Kft. A 8-12 év közötti gyerekek edzésére a cég meghívására Fucsovics Márton profi teniszező érkezett, aki egy egész délelőttöt töltött el a gyerekekkel. A HE-DO Kft. támogatja Fucsovics Márton felkészülését. 

– Profi teniszező szeretnék lenni – mondta a 12 éves Schemperger Ivett Rebeka, aki nyáron a Budaörsi Teniszcentrumban edzett társaival. Elmondta, hogy az első magyar teniszező, aki a példaképe volt, az Fucsovics Márton, akinek folyamatosan figyeli a karrierjét, és élőben először egy siófoki Davis-kupán látta játszani.

Nagy volt Ivett és nyolc kis társa meglepetése, amikor július 26-án a HE-DO Kft. jóvoltából ellátogatott a teniszcentrumba Fucsovics Márton, akinek pályafutását már hosszú ideje támogatja a cég.

Marcit  ̶  nem meglepő módon  ̶  egy kicsit megilletődötten fogadták a gyerekek, ám a hangulat hamar feloldódott. A kis sportolók először egy tesztet töltöttek ki a tenisszel és Marci pályafutásával kapcsolatban, amire a helyes válaszokat Magyarország legjobb férfi teniszezője mondta el nekik. Az első három helyezett HE-DO legót kapott ajándékba. A legnagyobb élmény a Marcival való adogatás volt, minden gyereknek több ütésváltásra volt lehetősége a sikeres sportolóval.

A szervák után természetesen nem maradhatott el a Marcival való közös fotózkodás és az autogramosztás sem.

A remek hangulatú délelőttről készült videót a HE-DO Kft Youtube csatornáján tekinthetik meg.