HE-DO Kft tulajdonosa

A HE-DO Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amelyet 1991-ben a Dobróka család alapított. A több mint 25 éves múlttal rendelkező vállalat fő tevékenységi köre az út- és közműépítés, az aszfalt- és betongyártás, illetve bedolgozás, a mély- és magasépítés, valamint a hulladék-rekultivációs és építési anyagok újrahasznosításával kapcsolatos feladatok. 

Ezek stratégiai irányításában a tulajdonos mai napig nagy szerepet vállal. A HE-DO Kft. tulajdonosa a társaság legmagasabb szintű döntéshozója.

A tulajdonos feladatai

  • beruházási és stratégiai döntések meghozatala
  • részvétel a HE-DO Kft számára készült üzleti terv elkészítésében
  • termékek, szolgáltatások, technológiák, gyártási és adminisztrációs eljárások kiválasztása
  • az osztalék és az elvárt növekedési ráta kijelölése
  • a HE-DO Kft költségvetésének meghatározása

A HE-DO Kft bemutatkozása

A HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t 1991-ben belföldi magánszemélyek hozták létre, és azóta is ebben a formában működik. A cég Heves, Nógrád, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok és Borsod-Abaúj-Zemplén megye, valamint Szlovákia dél-keleti részében működik.

A HE-DO Kft tevékénységét 1998 óta minőségirányítási rendszerben végzi, ami biztosítja a termékek és szolgáltatások kiváló minőségét. A HE-DO Kft által készített építmények kivitelezése közben folyamatos ellenőrzést folytat a kiválóan felszerelt minőségvizsgáló laboratóriumban.