HE-DO Kft. az Útépítés Akadémia támogatója

Az Útépítés Akadémia támogatója, üzemeltetője és egyben megálmodója a HE-DO Kft. Miért jött létre az Útépítés Akadémia? A társadalmi szerepvállalás, a jövő nemzedékének oktatása és folyamatos friss tartalmak publikálása a szakma részére – ezek a vezérgondolatok mentén kezdtük el építeni az Útépítés Akadémiát, mondta el a HE-DO Kft ügyvezetője.

HE-DO Kft Útépítés Akadémia

A Heves megyei székhelyű cég több mint 25 éves fennállása óta elkötelezett támogatója a környéknek és a tehetségeknek. Az utánpótlás nevelés, a tehetségek támogatása a sportban eddig is fontos szerepet kapott a cég életében.  Az Útépítés Akadémia elindításával az egyetemisták, a leendő szakmatársak és összességében az útépítés iránt érdeklődő olvasók minél magasabb szintű kiszolgálása a cél. Emelve az online, ingyenesen elérhető szakmai tartalmak minőségét és így hiánypótló szakmai felület létrehozása valósul meg.

A célok kitűzésekor az alábbi főbb témakörök kerültek meghatározásra, melyeket folyamatosan kívánunk implementálni és minőségi tartalommal ellátni.

  • Útépítő gépek bemutatása
  • Útépítés fogalomtár készítése
  • Útépítés történetét bemutató tartalom
  • Útépítés Gyakorlati Útmutató készítése
  • Interjúk

A szellemi fejlődés fontossága mellett a vezetőség kiemelten fontosnak tartja a vállalati kultúra emelését az itthoni vállalkozások körében. A sport, a tehetségek és az aktív kikapcsolódás támogatása, hosszú időre nyúlik vissza a HE-DO Kft. történetében.

A tehetséges fiatal sportolók, a közösségi sport rendezvények szponzorálása így minden év kiemelt feladata a vállalkozás életében. Ennek a küldetésnek a keretében segítette Fucsovics Márton felkészülését is, aki impozáns eredményt ért el az ATP tenisztorna megnyerésével.

 

My first ATP Title 🎾🏆😊 ATP250 Geneva❤️

A post shared by Fucsovics Marton (@fucsovicsmarci) on

 

De nem csak a tehetséggondozásra és a versenysportra fordít kiemelt figyelmet a HE-DO Kft., hanem a családi és közösségi sportrendezvényekre is! Hiszen, ha a kollégák, családok, barátok együtt sportolnak – az mindannyiunk életminőségét és egészségét javítja, a felejthetetlen közös élmények átélése mellett. Így volt ez az a 2018-as évben is megrendezett 21. Kékes Csúcsfutáson is, ahol a HE-DO Kft. saját csapatot indított. A kollégákból alakult baráti csapat 90 perc alatt hagyta maga mögött a 11,6 km-es távot és a 671 méter szintkülönbséget.

 

HE-DO Kft Kékestető Csúcsfutás

A HE-DO Kft. szívén viseli a tanulni, fejlődni vágyó fiatalok és a útépítés szakma fejlődését, emellett elkötelezett híve az egészséges életmódnak is.